O nama

Restoran - prenoćište ''Dedinje'' svojim brojnim sadržajima, prijatnim ambijentom i sa veoma ljubaznim osobljem otvara širom svoja vrata svim gostima koji žele da se odmore i pri tom sa sobom ponesu deo lepog ambijenta, uz raznovrsnu i kvalitenu uslugu.

Način na koji osoblje komunicira sa gostima motel restorana ''Dedinje'' je jedan od razloga zašto se vraćaju. Stičete utisak kao da je Vaš.

Ovde nije bitno iz kog ste podneblja, osoblje koje poznaje strane jezike i kulture sa Vama će lako ostvariti veoma prijatnu komunikaciju. Ovde su svi gosti posetioci namernici i osoblje im 24 sata pruža ambijent za odmor, okrepljenje i razonodu, kako bi zadovoljni otišli iz našeg doma i sa obiljem lepih utisaka ponovo dolazili.

Restoran Dedinje trenutno raspolaže sa prostorijama koje zauzimaju 480 m². U njemu je trenutno zaposleno preko 30, veoma ljubaznih radnika i radnica, koji zajedno sa vlasnicima i našim gostima čine jednu veliku porodicu koja raširenih ruku dočekuje i zbrinjava sve svoje nove članove.

Objekat je nove izgradnje i savremenog tipa. Raspolaže sa restoranskim delom delom za prenoćišta 16 soba i 2 apartmana (tv, kablovska, klima, c-grejanje, kupatilo, net, mini bar, room-servis) Restoran Dedinje je kapaciteta do 200 mesta plus 80 mesta u letnjoj bašti. Sjajni domaći, strani specijaliteti, veliki izbor kako stranih tako i domaćih pića pomešani sa prijatnim ambijentom doprineće da vaše raspoloženje i užitak budu na visokom nivou. Restoran nudi veliki broj etno specijaliteta (sjenički sir i kajmak, zlatiborski pršut, njeguška pršuta, vrela pogača, gibanica sa zeljem, kiselo mleko, proja, projanica), kao i domaća gotova jela od kojih ostajete bez reči. Specijaliteti ispod sača su ono što će mnogi gosti pamtiti i prepričavati. Za riblje sladokusce nudimo i riblje specijalitete. Sve ovo sa velikim izborom salta i deserta će biti ubrzo servirano na vašem stolu zahvaljujući briznom i ljubaznom osoblju restorana Dedinje.

Restoran Dedinje je slobodan za sve vaše poslovne i porodične skupove, ( kablovskom TV, klimom, ventilacijom, centralnim grejanjem, internet vezom…).

Restoran Dedinje raspolaže sa 16 soba i 2 apartmana. Koje možete koristiti za: dnevni boravak, prenoćište, prenoćište sa doručkom, prenoćišta sa polupansionom i punim punim pansionom. Apartmani i sobe DEDINjE su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Svi apartmani i sobe sadrže: kupatila sa toaletima, TV aparate sa kablovskom, klimu, telefon, internet, room servis.

Restoran Dedinje nudi opciju da organizujete svoje svečane proslave, bankete, venčanja, svadbe, rođendane, krštenja do 200 mesta, sa parkingom (video nadzor) za vaša vozila.

Dugogodišnja tradicija je glavana preporuka što se tiče ovih usluga o tome i govore preko 100 proslava u toku godine. Te otuda je i nastao slogan : ZA ONE KOJI ŽELE VIŠE !!!